Reiser med YFU

Reiser i løpet av året

Oppdag mer av USA

Et utvekslingsår er ikke bare High School og hverdagsliv, det finnes også mulighet for å være med på reiser. I USA tilbyr YFU en reise med Belo Travel, et reiseselskap med lang erfaring innen gruppereiser for ungdommer.

Golden Gate Bridge utvekslingselever

Gjennom Belo Travel får du sjansen til å oppleve for eksempel New York City, eller hvorfor ikke oppleve enda mer av østkysten ved å reise til NYC, Philadelphia og Washington DC? Den finnes til og med reiser til San Francisco og Los Angeles, og til et høydepunkt for mange utvekslingsstudenter – Hawaii! Reisene gir deg mulighet til å oppleve det beste av natur, historie, kultur, underholdning og så klart nye vennskap! YFU-studenter fra hele verden har mulighet til å delta på disse reisene, så det er også en fantastisk mulighet til å bli kjent med mennesker fra andre kulturer. Selvfølgelig er du i USA for å gå på skole og omgås din vertsfamilie og nye venner, men det finnes muligheter for å delta på reiser i ferien.

 

ALVA VAR MED PÅ YFUS REISE TIL HAWAII

Alva Hawaii

«Alle dagene på Hawaii var selvsagt magiske, men min favoritt forblir mandagen da vi surfet i North Shore. Jeg hadde ingen forventninger og har egentlig aldri drømt om å surfe, men det var helt fantastisk. Vi dro tidlig på morgenen, og delte oss i to grupper før surfetimen. Da vi ikke hadde time utforsket vi strendene, hvor blant annet tv-serien LOST ble spilt inn i nærheten. Hvor kult er ikke det?! Det var virkelig et paradis.

Selve surfetimen ble gjennomført med en instruktør som gikk igjennom hvordan vi skulle padle, snu, stå opp på brettet osv. Ute i vannet hjalp de deg med å «fange bølgen». Selv klarte jeg å stå opp på brettet på første forsøk, noe som var sååå uventet, men skikkelig kult. Deretter ble det et par failures haha, men selve opplevelsen ga meg nye mål. Hvor heftig hadde det ikke vært å kunne surfe på ordentlig?» -Alva